22.11.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Jana Milić: Nisam kao Leila, u ljubavi znam postaviti granice

Mlada srpska glumica koja u seriji "Larin izbor" glumi Jemenku Leilu otputovala je u Jemen kako bi bolje proučila kulturu iz koje dolazi njezin lik; otkrila nam je i da je dramsku akademiju upisala u tajnosti, da se, osim glumom, aktivno bavi i politikom, a ispričala je i kako je supruga upoznala u - liftu

"Oduševljava me kako se Leila beskrompromisno bori za svoju ljubav", priznaje zvijezda "Larinog izbora" Jana Milić"Oduševljava me kako se Leila beskrompromisno bori za svoju ljubav", priznaje zvijezda "Larinog izbora" Jana MilićLikom fatalne Jemenke Leile, u koju se zaljubljuje glavni lik TV novele "Larin izbor" Jakov Zlatar, mlada srpska glumica Jana Milić predstavila se hrvatskoj publici. Iako je njezin lik spreman učiniti sve zbog ljubavi, Jana je u privatnom životu ipak malo drugačija. "Poznajem Leilinu hrabrost, borbu i usamljenost, spremnost da ide do kraja za čovjeka kojeg voli. S druge strane, postoje neke granice koje nikada ne bih prešla, a Leila to radi. Oduševljava me kako se beskompromisno bori za ljubav", ispričala je kazališna, filmska i televizijska glumica te dodala: "U životu bih učinila mnoge stvari zbog ljubavi. No, kako sam već rekla, postoje neke granice preko kojih nikad ne bih išla. Tako da zbog ljubavi nisam spremna na sve. S druge strane, obitelj i bliski ljudi su mi na prvom mjestu, a tek onda karijera i sve ostalo."


U prvih nekoliko epizoda zagonetna Jana ima lice potpuno prekriveno feredžom. Kako bi bolje shvatila muslimansku kulturu, mlada glumica otputovala je u Jemen, jugozapadnu azijsku državu iz koje je i lik koji tumači u "Larinu izboru". "U lik tužne Jemenke sam se na prvi pogled zaljubila. Prije se nisam imala prilike upoznati s arapskim svijetom, no nakon što sam saznala da sam dobila ulogu Jemenke, otputovala sam u tu zemlju, i to ne samo zbog uloge. Zanimao me taj narod, kultura, običaji, pa sam spojila ugodno s korisnim", kazala je Jana koja će zadnjeg dana ove godine napuniti 30 godina.

Cijeli članak pročitate u tiskanom izdanju Extre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika