22.11.2011. / 11:31

Autor: Totalsport

Đoković zadovoljan pobjedom, ali ne i igrom

- Ovo je vrlo vjerojatno bio moj najteži meč od finala protiv Rafaela Nadala na US Openu - rekao je Đoković

Novak ĐokovićNovak ĐokovićBroj jedan svjetskog tenisa, Novak Đoković, u ponedjeljak navečer je upisao 70. pobjedu sezone protiv Čeha Tomaša Berdycha, te je istom bio izrazito zadovoljan, međutim ne i igrom.

- Ovo je vrlo vjerojatno bio moj najteži meč od finala protiv Rafaela Nadala na US Openu. Nisam zadovoljan svojom izvedbom, ali pobjeda je tu i ona se broji - rekao je Đoković nakon susreta, te dodao:

- Kada Berdych igra dobro jako je teško igrati protiv njega. To se upravo meni i dogodilo. Igrao je odličan tenis, radio mi je pritisak, pogotovo na moj drugi servis, konstantno je ulazio u teren, a ja sam s druge strane bio prepasivan - objasnio je svjetski broj jedan zašto je došlo do toga da mora spašavati meč-loptu.

Idući susret skupine, u kojoj je u popodnevnom meču Španjolac David Ferrer bio bolji od Škota Andyja Murrayja (6-4, 7-5), Đoković igra protiv Ferrera u srijedu navečer. Prije njih svoj će susret, praktički za ostanak u turniru odigrati Berdych i Murray.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika