22.11.2011. / 11:35

Autor: Totalsport

T.J. Ford novo pojačanje Zagreba?

Osmi pick prve runde NBA drafta iz 2003. godine navodno je dogovorio suradnju sa Zagrebom do isteka "lockouta" u NBA ligi, iako ona još nije službeno potvrđena

Terrance Jerod Ford (Wikipedia)Terrance Jerod Ford (Wikipedia)Američki 28-godišnji playmaker rodom iz Houstona Terrance Jerod Ford uskoro bi trebao postati novo pojačanje hrvatskog prvaka Zagreba, navodi ESPN.

Osmi pick prve runde NBA drafta iz 2003. godine navodno je dogovorio suradnju sa Zagrebom do isteka "lockouta" u NBA ligi, iako ona još nije službeno potvrđena.

Pokaže li se vijest istinitom, "mravi" bi dobili veliko pojačanje i 183 centimetra visokog igrača koji je u sedam dosadašnjih sezona u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta u dresu Milwaukeeja, Toronta i Indiane u 415 odigranih utakmica ostvarivao prosjek od 11.4 koša, 3.2 skoka, 5.9 asistencija i 1.2 ukradene lopte.

Ford je trenutno slobodan igrač a prethodne je tri sezone branio boje Indiana Pacersa. Prošle je sezone uslijed problema s ozljedama odigrao tek 41 utakmicu.

Vezane vijesti

NBA, Video: James i Wade pobijedili Pacerse

NBA, Video: James i Wade pobijedili Pacerse

Košarkaši Miami Heata su na krilima LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea poveli u polufinalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige protiv Indiana Pacersa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika