22.11.2011. / 12:43

Autor: Totalsport

Van Gaal predao Bayernu zahtjev za raskid ugovora

Iako se činilo da će Bayern morati još šest mjeseci plaćati trenera koji zapravo uopće ne vodi klub, izgleda da će ih toga lišiti sam Van Gaal sa svojim zahtjevom za raskidom suradnje

Louis van Gaal Louis van Gaal Nizozemski nogometni stručnjak Louis van Gaal pristupio je čelnicima njemačkog bundesligaša Bayerna sa zahtjevom da mu se raskine postojeći ugovor, prenosi Deutsche Presse Agentur.

Van Gaal je nedavno imenovan za novog glavnog direktora Ajaxa, u kojem bi počeo raditi od ljeta 2012. godine. Međutim, Nizozemac bi radije započeo s radom već ove zime, točnije 1. siječnja 2012. godine, pa je tražio od bivših poslodavaca da mu raskinu "ugovor".

Naime, kada je zbog serije loših rezultata Van Gaal otpušten s Bayernove klupe, na istu je sjeo današnji trener, Jupp Heynckess. Međutim, u ugovoru koji je Nizozemac potpisao s minhenskim klubom stoji da su mu bavarski dužnosnici dužni isplaćivati plaću sve do isteka ugovora, odnosno do ljeta 2012. godine. I to je razlog zbog kojeg Van Gaal ne može ove zime započeti obnašati dužnost glavnog direktora Ajaxa.

Iako se činilo da će Bayern morati još šest mjeseci plaćati trenera koji zapravo uopće ne vodi klub, izgleda da će ih toga lišiti sam Van Gaal sa svojim zahtjevom za raskidom suradnje.

Vezane vijesti

Olić: Bile su to tri lijepe godine

Olić: Bile su to tri lijepe godine

"Dan nakon što je izgubio s Bayernom finale Lige prvaka, Ivica Olić odigrao je partiju tenisa", napisao je novinar njemačkog Eurosporta Daniel… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika