24.11.2011. / 14:07

Autor: Nacional.hr

Video: Aktivistica Građanske akcije nastradala na Trgu

Spomenimo kako je akciji aktivista na glavnom zagrebačkom trgu opet nazočio Miroslav Tuđman, ali nije vidio sam incident

Miroslav Tuđman u pozadini Miroslav Tuđman u pozadini Aktivisticu Građanske akcije na Trgu bana Jelačića fizički je napao muškarac kojem su zasmetali transparenti.

Nekoliko aktivista je nedaleko od štanda HDZ-a na Trgu podiglo transparente s natpisima 'Bolje smak svijeta nego HDZ', 'Alisa, bajka završava za 9 dana' i druge. Aktivisti su mirno držali transparente i izražavali svoje građansko pravo.

Sve to uzrujalo je jednog gospodina, očigledno pristalicu HDZ-a, koji se obratio skupini rekavši kako su 'komunistička banda' i da 'nose to tamo svojima'. U jednom trenutku iznervirani prolaznik udario je nogom jednu aktivisticu s transparentom. "Nosi to, pi*** ti materina, što mi to u oči stavljaš", dodao je pritom.

Spomenimo kako je akciji aktivista na glavnom zagrebačkom trgu opet nazočio Miroslav Tuđman, ali nije vidio sam incident.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 25.11.11. 16:32

dokazano da su spd glumci izveli ovu performasu . Glumica je navodno trebala zavrsiti s nogom u gipsu, ali joj je noga bila predebela za pripremljen model. Bravo crveni"glumci"


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika