25.11.2011. / 12:17

Autor: Nacional.hr

Najuporniji na hladnoći čekali svoju priliku da kupe iPhone 4S

Ponuda je od danas dostupna i u Varaždinu, Zadru i Dubrovniku

Gužva u T-centrimaGužva u T-centrimaNi hladnoća ni kasni sat neće omesti Hrvate da kupe svoj novi iPhone 4S. Tako bi se ukratko mogao opisati početak prodaje posljednjeg u nizu Appleovog pametnog telefona.

Točno u ponoć, novi se iPhone mogao kupiti u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku uz popust do 900 kuna ovisno o tarifi. Unatoč hladnoći, građani su se ispred T-Centara počeli okupljati već od 20.30 sati. Ponuda je od danas dostupna i u Varaždinu, Zadru i Dubrovniku.

Više od 200 ljubitelja Apple proizvoda čekalo je noćas u ponoć otvorenje Vip centra u Gajevoj ulici. Toliko željeni iPhone 4S prvim kupcima u Vip dućanu uručila je poznata mlada glumica Doris Pinčić koja se i fotografirala s prvim kupcima. Svi oni koji su noćas u Vipu kupili najnoviju atrakciju iz Applea dobili su do 500 kuna popusta i vrijedne poklone iznenađenja - Gear 4 prijenosne zvučnike za iPhone i iPod te posebne rukavice za jednostavnije korištenje pametnih telefona s ekranom na dodir.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 25.11.11. 13:04

Ispravan naslov: Najuporniji na hladnoći čekali svoju priliku da kupe i preprodaju iPhone 4S, već ih je puno Njuškalo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika