25.11.2011. / 12:55

Autor: Nacional.hr

Krunoslav Jurčić i Jose Mourinho u zagrljaju

"Nisam prvi prišao Mourinhu. Ipak nisam trener takvog kalibra da mu prilazim. On je prišao meni i kratko smo razgovarali", izjavio je trener GNK Dinama

Kruno Jurčić i Jose Mourinho (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)Kruno Jurčić i Jose Mourinho (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)U medijima su se pojavile fotografije Krunoslava Jurčića kako grli Josea Mourinha. S obzirom na to da su odmah krenuli i zlokobni komentari, trener Dinama odlučio je razjasniti o čemu je riječ.

Trener GNK Dinama ispunio si je svoju veliku želju, fotografirao se s portugalskim trenerom Real Madrida nakon utakmice Lige prvaka. "Ma navikao sam na pohvale", rekao je Jurčić svim zlobnicima.

Prokomentirao je susret sa Mourinhom. "Nisam prvi prišao Mourinhu. Ipak nisam trener takvog kalibra da mu prilazim. On je prišao meni i kratko smo razgovarali", izjavio je trener GNK Dinama.

Još jednom kratko se osvrnuo na odigranu utakmicu. "Igrači su svjesni da je ovo lijepo iskustvo. Igrali su protiv velikog kluba i doživjeli tu atmosferu. Vidjeli smo i gdje smo i što smo", jasan je bio Jurčić.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika