25.11.2011. / 15:11

Autor: Totalsport

Redknapp traži zamjenu za Kranjčara i Pienaara

Kako je i Kranjčar trenutačno ozlijeđen, Redknapp, navodi se, traži novoga kvalitetnog veznjaka na tržištu kojeg bi Luki Modriću i Scottu Parkeru priključio u siječnju iduće godine

Harry Redknapp Harry Redknapp Londonski dnevnik Independent piše a internetska stranica Tribalfootball.com prenosi vijest da je trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp izgubio povjerenje u Niku Kranjčara.

U istom se kontekstu uz Hrvata spominje i 29-godišnji južnoafrički veznjak Steven Pienaar, koji je češće ozlijeđen no što je raspoloživ za igru tijekom proteklih 11 mjeseci koliko je u klubu nakon siječanjskog dolaska iz Evertona.

Kako je i Kranjčar trenutačno ozlijeđen, Redknapp, navodi se, traži novoga kvalitetnog veznjaka na tržištu kojeg bi Luki Modriću i Scottu Parkeru priključio u siječnju iduće godine.

Da nema povjerenja u 27-godišnjeg Hrvata, Redknapp je već jasno pokazao prošle sezone, stoga ova informacija ne iznenađuje naročito.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika