26.11.2011. / 14:47

Autor: Hina , Nacional.hr

Teška ozljeda automobilista Čolaka

Čolak je širor javnosti postao poznat u studenom prošle godine nakon što je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Bosiljeva u kojoj je poginula njegova suputnica 20-godišnja dubrovačka studentica Ivana Obad

Photo: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL (arhiva)Photo: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL (arhiva)Hrvatski automobilist Marin Čolak teško se ozlijedio noćas na privatnoj zabavi u stanu u zagrebačkoj Ivanićgradskoj ulici dok je s visine od tri metra pokušao skočiti u bazen, ali se pritom najvjerojatnije poskliznuo i pao na pod pored bazena, doznaje se danas u policiji.

Ne otkrivajući identitet stradalog policija je izvijestila da se 27-godišnjak ozlijedio noćas nešto prije 1 sat te da je vozilom hitne pomoći prevezen Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Za sada nije poznato o kojim ozljedama je riječ.

Neslužbeno se doznaje da se u stanu u kojem se Čolak ozlijedio održavala momačka večer.

Čolak je širor javnosti postao poznat u studenom prošle godine nakon što je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Bosiljeva u kojoj je poginula njegova suputnica 20-godišnja dubrovačka studentica Ivana Obad.

Nadzorne kamere na autocesti snimile su Čolakovu jurnjavu "Ferrarijem 131 modena" i trenutak nesreće. Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu ga je osumnjičilo za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljednicom, zajedno s njegovim prijateljem 35-godišnjim Daliborom Opačkom koji je vozio "Nissan 350". Sumnja se da su se obojica utrkivala i vozila prebrzo te da je došlo do dodira njihovih automobila, nakon čega je "Ferrari" sletio s ceste, nekoliko puta se prevrnuo i zapalio. Čolak je ispao iz automobila u kojem je poginula njegova suputnica. Policija mu je zbog te nesreće oduzela vozačku dozvolu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika