27.11.2011. / 14:00

Autor: Totalsport

Johnson se vraća na parket

Utakmica koja se može uzeti kao All-Star dvoboj moći će pogledati za 100, ali i za 5000$, koliko košta mjesto uz parket

ArhivaArhivaNekoć najbolji svjetski košarkaš, danas 52-godišnji Earvin "Magic" Johnson, ponovno će zaigrati košarku. Sudjelovat će na ekshibiciji koju 12. prosinca u Washingtonu organizira predsjednik SAD-a Barack Obama...

Legendarni razigravač LA Lakersa prekinuo je karijeru 1991. godine nakon saznanja da je zaražen virusom HIV-a. Nakratko se vratio natjecateljskoj košarci kako bi 1992. godine nastupio na Olimpijskim igrama u Barceloni.

"Obama Classic" ekshibicija je u kojoj će ponajveće NBA zvijezde igrati da bi aktualnom predsjedniku pomogli u izbornoj utakmici.

Utakmica koja se može uzeti kao All-Star dvoboj moći će pogledati za 100, ali i za 5000$, koliko košta mjesto uz parket. Sav će prikupljeni novac otići na račun Demokratske stranke, te će se njime financirati predsjednička kampanja Baracka Obame, kojeg čeka borba za drugi predsjednički mandat.

Nastupe su, osim Magica, potvrdili Carmelo Anthony (New York), Ray Allen (Boston), Chris Bosh (Miami), Kevin Durant (Oklahoma City), Chris Paul (New Orleans) i Dwight Howard (Orlando).

Vezane vijesti

Magic Johnson prodao svoj udio u vlasništvu Lakersa

Magic Johnson prodao svoj udio u vlasništvu Lakersa

Mali udio kojeg je imao u vlasništvu Los Angeles Lakersa Dr. Patricku Soon-Shiongu u ponedjeljak je prodao legendarni igrač tog kluba Magic Johnson.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika