27.11.2011. / 19:00

Autor: Hina , Nacional.hr

Jadranka Kosor:

Protivnici žele da iščeznemo

Od članica i članova HDZ-a premijerka je zatražila da 4. prosinca izađu na izbore, a sve simpatizere stranke pozvala da razgovaraju sa svojom obitelji i prijateljima, te im objasne da postoje dva puta kojima Hrvatska može krenuti nakon izbora – potpuno lijevi put ili onaj pravi prema Europskoj uniji

Photo: Tino Jurić/PIXSELLPhoto: Tino Jurić/PIXSELLNamjera političkih protivnika HDZ-a nije da stranka izgubi izbore, već da nestane s političke scene Hrvatske, da se razmrvi, ali to se ne smije dopustiti jer bez snažne, čvrste, stabilne Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) nema stabilne Hrvatske, poručila je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu poslijepodne u Šibeniku.

Pravocrtno skretanje

Od članica i članova HDZ-a premijerka je zatražila da 4. prosinca izađu na izbore, a sve simpatizere stranke pozvala da razgovaraju sa svojom obitelji i prijateljima, te im objasne da postoje dva puta kojima Hrvatska može krenuti nakon izbora – potpuno lijevi put ili onaj pravi prema Europskoj uniji.

Zaboravite preispitivanje

HDZ-ov put nastavlja se na politiku koja je dovela do završetka pregovora za ulazak u EU, te do završetka uspješnih reformi, a drugi put na vlast će dovesti one koji danas kažu da vjeronauk mora iz škola, da treba preispitati ugovor s Vatikanom i povući tužbu protiv Srbije, kazala je Kosor i poručila da nema povlačenja te tužbe dok se ne razriješe sva pitanja o nestalima, zatočenima i ubijenima koja muče mnoge obitelji u Hrvatskoj.

Naši vitezovi

Iz Kukuriku koalicije, naglasila je, kažu i kako će im jedan od prvih poteza biti i povlačenje zakona o ništetnosti, koji kaže da nećemo trpjeti da iz Srbije stižu optužnice protiv hrvatskih građana po njihovom zakonu koji se jurisdikcijom proširio na teritorij neovisne samostalne Hrvatske. Zanimljivo je, kazala je, kako niti Milanović, niti Čačić, niti Hrelja ili Jakovčić ni jednom jedinom riječju nisu osudili taj njihov zakon prema kojem se šalju optužnice protiv naših vitezova, ali su osudili hrvatski zakon. Zato se građani trebaju zapitati žele li vlast koja će vući takve poteze, istaknula je Kosor.

Potjerali 60 tisuća žena na cestu

"Podsjetite se kako je bilo dok je SDP vodio državu. Smanjili su prava braniteljima, smanjili su prava obiteljima, prepolovili porodiljni dopust, ukinuli trogodišnji dopust za majke blizanaca ili troje i više djece, pa je 60 tisuća žena moralo na cestu. Mnoge se nisu mogle vratiti na posao, mnoge nisu imale kome ostaviti djecu. To se u uređenom, društvu gdje se poštuju obitelj i žena i ne radi", kazala je Kosor.

Glava iznad vode

Ocijenila je da je ova Vlada učinila sve što je mogla u gospodarstvu s obzirom na krizu pa već dva tromjesečja Hrvatska bilježi rast BDP-a, rast dobiti gospodarstvenicima, te broja obrtnika, pa i štednje građana. To znači, kazala je Kosor, da smo se konačno "digli iznad vode" i znamo urediti svoje financije i za to nam ne treba MMF.

Čelnik šibensko-kninskog HDZ-a Ante Kulušić na skupu je, uz ostalo, kazao kako se ponadao da je Radimir Čačić (HNS), umjesto na jučerašnji skup Kukuriku koalicije, u Šibenik došao kako bi podmirio 1,4 milijuna kuna duga kojeg njegova tvrtka ima prema šibenskoj tvrtki Miab d.o.o.

Predsjednica HDZ-a J. Kosor boravila je danas, među ostalim, u Sinju, gdje je sudjelovala na misi u crkvi Čudotvorne gospe Sinjske. Zatim je na kavi s građanima predstavljala izborni program svoje stranke.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
13/2/11

urednik, 27.11.11. 19:43

Pa nema ničega lošeg u tome što vam žele politički protivnici (da nestanete s političke scene Hrvatske).
Ja vam nisam politički protivnik jer nisam uopće politički angažiran, ali ja vam recimo želim....pa recimo to ovako: štap, guzica, nepoznata lokacija, pustinja!


registracija
9/8/09

vinko12, 27.11.11. 20:07

ne samo da izceznete nego da HDZ strpaju u
Hude i ostale jame i poslijeratne Jasenovce i Gole otoke.
Ta boljsevicka marva nezna nista drugo do unistavati protivnika misljenja.
Deri ih PREMIJERKO bez milosti. Oprostili smo im jednom i pogrijesili. Nikada vise, deri ih do iznemoglosti


registracija
12/7/10

Cassini, 27.11.11. 20:36

sitno broji banda lopovska!


registracija
7/7/11

gadovi, 27.11.11. 20:37

Premijerko, deri Vinku milu majku do iznemoglosti
i ti Šeksu deri Vinku milu majku
i ti Milinoviću deri Vinku milu majku
i tako svi od reda


registracija
15/5/09

Fidelito, 27.11.11. 20:41

Ne trebate isčeznuti, jer bi to bio prelagani way-out. Trebate pred sudom odgovarati za ono što je učinjeno, ali ne zato što će to popraviti situaciju, nego da ovi koji sada osvoje vlast vide što će ih čekati na kraju mandata ako budu zlorabili vlast radi osobne materijalne koristi. HDZ i ova situacija može pomoći Hrvatskoj, samo ako se bude postupalo principjelno i zakonito. Ovi koji se stalno plaše sa baba-rogom i ostalim pričama za djecu - neka malo razmisle o budućnosti - jer to je ono što zanima glasače.


registracija
11/1/10

fluid, 27.11.11. 21:08

Ne žele to protivničke političke stranke.Ako vam glasovi ne poručuju tko sve želi da kao takvi nestanete,tada vašoj arogantnoj gluposti zaista nema lijeka.


registracija
26/1/08

Rampa, 28.11.11. 00:05

Što još čekate u HDZ?

Iščeznite i ne pojavljujte se nikad više u HR!!

Ne obraćajte pažnju na bauštelca Vinka, što više komentirate njegove nepismene bljuvotine, on više raste u svojim očima!

Zato, ignorirajte ga u potpunosti, veća kazna za njega ne postoji!


registracija
24/10/11

klissilk, 28.11.11. 02:51

@ vinko, opet si zaboravio popiti tablete.


registracija
7/4/11

ivanovac, 28.11.11. 08:24

Onaj imbewcil Vinko opet je sjebao slobodni vikend iz Vrapča (to je ludara u Zagrebu), dočepao se kompa i piše svoje ludorije i halucinacije...
A bjeloglavoj i njenoj preostaloj korumpiranoj bagri želim da odgovaraju za pljačku i upropaštavanje Hrvatske.
Narod, a ne politički protivnici reći će 4.12. svoje mišljenje na izborime, dotle drhtite, strahujte...


registracija
23/11/11

deusexmachina, 28.11.11. 08:49

NE PROTIVNICI.....!

Ne protivnici.....već hravtski narod želi da iščeznete nakon ove kalvarije koju ste napravili s Lijepom našom !!!


registracija
31/1/10

STTony, 28.11.11. 08:50

Ja ne želim da nestanu nego da im se sudi za veleizdaju milenijsku pljačku i uništavanje države.

Da svaki od tih go_ana i izdajnika ode u zatvor na minimalno 20-30 godina, naravno sa oduzetom svom imovinom za koju ne mogu dokazati da su je legalno stekli u krugu 5 koljena u obitelji.


registracija
14/7/11

Trinity, 29.11.11. 10:08

Nestaniteeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika