28.11.2011. / 16:48

Autor: Totalsport

Capitalsi otpustili trenera Brucea Boudreaua

Slab ulazak u sezonu, šest poraza u posljednjih osam utakmica i pad na osmo mjesto Istoka bili su povod za odluku o otpuštanju 56-godišnjeg stručnjaka

Bruce Boudreau (Wikipedia)Bruce Boudreau (Wikipedia)Čelnici Washington Capitalsa, prošle sezone najbolje momčadi Istočne konferencije u regularnom dijelu natjecanja NHL lige, otpustili su u ponedjeljak trenera Brucea Boudreaua.

Iako je prije manje od tjedan dana Boudreau došao do 200. pobjede u karijeri, brže nego ijedan drugi trener u modernoj povijesti najjače svjetske lige u hokeju na ledu, Capitalsi nisu imali milosti. Slab ulazak u sezonu, šest poraza u posljednjih osam utakmica i pad na osmo mjesto Istoka bili su povod za odluku o otpuštanju 56-godišnjeg stručnjaka. Uz to, unatoč talentiranoj momčadi, predvođenoj Aleksandrom Ovečkinom, Washington je prošlih sezona igrao vrlo loše u doigravanju.

Za novog je trenera izabrana klupska legenda Dale Hunter (51), jedan od četvorice igrača čiji su broj Capitalsi umirovili. Dosad nije radio u NHL ligi, tako da će mu dvoboj protiv St. Louisa u utorak biti premijera.

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika