28.11.2011. / 22:16

Autor: Hina

Lagarde: Italija i Španjolska nisu zatražile pomoć MMF-a

Italija i Španjolska nisu zatražile da ih spašava Međunarodni monetarni fond (MMF), rekla je u ponedjeljak čelnica MMF-a i zatražila od europskih čelnika da brzo riješe dužničku krizu u regiji.

Christine LegardeChristine LegardeItalija i Španjolska nisu zatražile da ih spašava Međunarodni monetarni fond (MMF), rekla je u ponedjeljak čelnica MMF-a i zatražila od europskih čelnika da brzo riješe dužničku krizu u regiji.

Christine Lagarde je rekla da MMF može pružiti financijsku pomoć samo kada je vlade zatraže. "U ovom trenutku MMF nije dobio nikakav zahtjev za pomoć, niti o njoj pregovaramo, ni od Italije ni od Španjolske", rekla je Lagarde nakon susreta s peruanskim predsjednikom Ollantom Humalom. "Mi smo ponudili našu pomoć u fiskalnom nadzoru u Italiji", rekla je.

"Što se tiče europske situacije, jasno vidimo potrebu za sveobuhvatnim, brzim paketom prijedloga koji mogu činiti sveobuhvatno rješenje, a MMF može biti dio toga", rekla je čelnica MMF-a.

Lagarde je ovoga tjedna u posjetu Peruu, Brazilu i Meksiku.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 28.11.11. 22:47

Bez brige Kristi. Doći će oni puzajući, a onda ćete im narediti što da naprave (potpuno krivo da bi riješili problem) da bi dobili novu injekciju kredita. sites.google.com/site/financijskisustav/ekonomsko-ropstvo


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika