29.11.2011. / 15:10

Autor: Totalsport

Nadal: Ne znam hoću li igrati u petak

Rekao bih da je pritisak pobjede podijeljen popola - rekao je Nadal

Rafael Nadal Rafael Nadal Novinarima je na press-konferenciji u utorak, tri dana prije početka finala Davis Cupa u Sevilli, vodeći španjolski tenisač Rafael Nadal rekao da nije siguran hoće li nastupiti u petak.

- Ne mogu sa sigurnošću reći da će me izbornik postaviti u momčad - rekao je ozbiljno Nadal, te nasmijao samog izbornika Alberta Costu, kao i Feliciana Lopeza, suigrača iz reprezentacije koji je također gostovao pred novinarima.

Za naslov pobjednika Španjolci će se boriti protiv Argentinaca.
- Dakako da osjećamo pritisak, ali zasigurno ne veći od Argentinaca. Ipak smo mi nacija koja je osvojila četiri od posljednjih deset natjecanja, dok Argentinci nisu slavili nikad. Rekao bih da je pritisak pobjede podijeljen popola - rekao je Nadal dodavši:

- Istina je da na zemlji kroz sedam proteklih godina imam sjajan omjer. No, to u natjecanju kakav je Davisov pokal ne znači puno. Ovo je posebno natjecanje, različito, s manje vremena za pripremu. Neće nam biti lagano, to sigurno. Nalbandian je kao stvoren za Davis Cup dvoboje, dok je Juan Monaco imao sjajan finale sezone.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika