30.11.2011. / 13:52

Autor: Totalsport

Cuper napustio klupu Santandera nakon samo 13 utakmica

Cuper je klupu Racinga preuzeo na početku sezone potpisavši jednogodišnji ugovor

Hector Cuper Hector Cuper Argentinski nogometni stručnjak Hector Cuper (56) napustio je trenersku klupu španjolskog prvoligaša Racing Santandera nakon samo 13 utakmica.

Cuper je klupu Racinga preuzeo na početku sezone potpisavši jednogodišnji ugovor. Ipak, uspjeh je izostao pa je Racing pod njegovim vodstvom pobijedio tek jednom u 13 susreta, skupio je ukupno devet bodova, te se nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

Cuper je između ostaloga bivši trener Mallorce, Valencije, Intera, Betisa i Parme, a on je drugi trener koji je ove sezone smjenjen s mjesta trenera nekog kluba. Prvi je bio Danac Michael Laudrup (Mallorca) koji je doduše svojevoljno odstupio sa svoje pozicije zbog sukoba s čelnicima kluba.

Iz Santandera su objavili da će privremeno, u subotnjem okršaju protiv Villarreala, momčad s klupe zajednički voditi Juan Jose Gonzalez, Fede Castanos i Pablo Pinillos.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika