30.11.2011. / 14:06

Autor: Totalsport

Talijanski kup: Novara i Verona u osmini finala

U drugoj utakmici večeri Parma je iznenađujuće poražena od drugoligaša Verone s 2-0 i to na svom travnjaku

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNogometaši Novare i Verone plasirali su se u osminu finala Talijanskog kupa zahvaljujući gostujućim pobjedama protiv Catanije, odnosno Parme.

Novara je fantastičnim preokretom u završnici utakmice slavila kod Catanije s 3-2. Catania je u 70. minuti utakmice povela 2-1 i činilo se da će upravo ona u osminu finala kupa. Međutim tada je na scenu stupio Riccardo Meggiorini koji je pogocima u 78. i 90. minuti preokrenuo rezultat i odveo Novaru u daljnju fazu natjecanja.

U drugoj utakmici večeri Parma je iznenađujuće poražena od drugoligaša Verone s 2-0 i to na svom travnjaku. Nicola Ferrari doveo je goste u vodstvo u 37. minuti prvog poluvremena, a konačnih 2-0 postavio je Juan Ignacio Taleb u 62. minuti susreta. U srijedu je na rasporedu posljednji susret 4. kola Talijanskog kupa u kojem će zaigrati Cesena i Gubbio.

Talijanski kup, 4. kolo:

Catania - Novara 2-3 (Lanzafame 3, Lopez 70 / Granoche 68, Meggiorini 78, 90)

Parma - Verona 0-2 (Ferrari 37, Taleb 62)

Vezane vijesti

Serie A: Sretna pobjeda Milana u Veroni

Serie A: Sretna pobjeda Milana u Veroni

Nogometaši Milana pomalo su sretno došli do pobjede u 32. kolu talijanske Serije A, te su ponovno zasjeli na vrh ljestvice. S 1-0 su pobijedili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika