30.11.2011. / 14:22

Autor: Nacional.hr

Logitech osvojio iF 2012 nagradu za dizajn

Logitechova bežična solarna tipkovnica K750 osvojila je priznanje za izvrsnost u dizajnu

 Logitech bežična solarna tipkovnica K750 Logitech bežična solarna tipkovnica K750 Logitech je objavio kako je njegova bežična solarna tipkovnica K750 nagrađena prestižnom nagradom na „International Forum Design 2012" (iF) za izvrsnost u dizajnu. Logitech bežična solarna tipkovnica K750 bila je jedna od 3000 prijavljenih proizvoda u kategoriji proizvoda za računala i na koncu osvojila ovu vrijednu nagradu.

"Počašćeni smo ovom vijesti da je Logitechova bežična solarna tipkovnica K750 nagrađena iF nagradom za dizajn," rekao je Thibaud Nolf, Logitechov produktni manager za tipkovnice i combo uređaje. "U Logitechu smo posvećeni razvoju naprednih proizvoda koji ljudima pružaju maksimalno od tehnologije u svakodnevnom životu. Naglasio bih da smo osim u dizajnu, što je žiri iF natjecanja prepoznao i nagradio, predanost uložili i u razvoj naprednih mogućnosti ovog proizvoda."

Logitech bežična tipkovnica K750

Logitech bežična solarna tipkovnica K750 se napaja putem ambijentalnog svjetla iz prostorije pa za njezin rad nije presudno direktno sunčevo osvjetljenje. Kada je tipkovnica napunjena može raditi do tri mjeseca u potpunom mraku i više se nije potrebna briga oko promjene baterija. Povezujući najbolje od klasične tipkovnice, prijenosnog računala, te prepoznazljivih Logitechovih tipki konkavnog dizajna stvorena je brža, tiša i za tipkanje ugodnija tipkovnica u kojoj se može uživati iz sata u sat. Tipkovnica je napravljena od materijala koji ne sadrže PVC, te dolazi u kutiji izrađenoj od recikliranih materijala čime se minimilizirao štetan utjecaj na okoliš.

Vezane vijesti

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Logitech je danas predstavio bežični miš Logitech Touch Mouse M600, miš s površinom osjetljivom na dodir na kojoj je omogućena intuitivna navigacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika