01.12.2011. / 12:41

Autor: Totalsport

Real Madrid pronašao zamjenu za Rudyja Fernandeza

- Real Madrid je ponudio atraktivan "paket" koji se jednostavno nije mogao odbiti. Kyle se igrajući za Alicante zaljubio u Španjolsku, ali se isto tako veseli budućoj karijeri u NBA ligi - rekao je Singlerov menadžer Greg Lawrence

Rudy FernandezRudy FernandezŠpanjolski košarkaški klub Real Madrid našao je zamjenu za Rudyja Fernandeza koji se zbog okončanja "lockouta" morao vratiti u Sjedinjene Američke Države.

Amerikanac Kyle Singler (23) potpisao je za "kraljevski klub" na zasada nepoznati vremenski period. Riječ je o košarkašu koji je prošlu sezonu proveo igrajući za Alicante, a ovog ljeta izabran je kao 33. pick u drugoj rundi NBA drafta od strane Detroit Pistonsa.

- Real Madrid je ponudio atraktivan "paket" koji se jednostavno nije mogao odbiti. Kyle se igrajući za Alicante zaljubio u Španjolsku, ali se isto tako veseli budućoj karijeri u NBA ligi - rekao je Singlerov menadžer Greg Lawrence.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika