01.12.2011. / 14:10

Autor: Nacional.hr

Video: BBC-jev voditelj bi poubijao sve štrajkaše

Dodajmo kako je kontroverzni voditelj prije dvije godine tadašnjeg britanskog premijera Gordona Browna nazvao 'jednookim škotskim idiotom' i optužio ga da laže

Jeremy Clarkson (Wikipedia)Jeremy Clarkson (Wikipedia)Voditelj BBC-jeve emisije Top Gear, Jeremy Clarkson, izazvao je bijes britanske javnosti izjavom kako sve štrajkaše treba poubijati.

"Iskreno, sve bih ih poubijao. Sve bih izvukao van i smaknuo pred njihovim obiteljima", rekao je Clarkson gostujući u drugoj BBC-jevoj emisiji One Show. Dodao je kako mu nije jasno kako mogu štrajkati kada su im zagarantirane 'pozlaćene mirovine dok drugi moraju raditi'. Zaposlenici u državnom sektoru jučer su održali najveći štrajk u posljednjih 30 godina u Velikoj Britaniji.

'Osvrnuo' se i na ljude koji samoubojstvo počine bacanjem pod vlak. "Ponekad vlakom idem u London, ali uvijek siđem u Readingu. Uvijek je tako zato što se neko baci pod vlak i pogine. Razmislite, zašto bi se morali zaustaviti zbog toga što smo nekoga udarili? Koji je smisao zaustavljanja? Njima neće biti bolje", izjavio je Clarkson.

Voditelji emisije su se ogradili od komentara njihova gosta i ispričali onima koji su se mogli osjećati povrijeđenima. Dodajmo kako je kontroverzni voditelj prije dvije godine tadašnjeg britanskog premijera Gordona Browna nazvao 'jednookim škotskim idiotom' i optužio ga da laže.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

registracija
24/5/11

hary40, 03.12.11. 13:27

Ovo je idiot. Zašto mu uopće pridajete pažnju ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika