01.12.2011. / 16:34

Autor: Totalsport

Nadal počinje s Monacom, slijede Del Potro i Ferrer

- Zemlja je vrlo zahtjevna podloga i bolje je igrača ne izvrgnuti trima mečevima u trima danima na njoj - rekao je Vazquez

Juan Martin del PotroJuan Martin del PotroU četvrtak su u Sevilli ždrijebom određeni parovi finalnog dvoboja Davis Cupa, koji ovog vikenda igraju najbolji tenisači Španjolske i Argentine.

Finale će dvobojem u 14 sati otvoriti prvi reket domaće momčadi Rafael Nadal i njegov veliki prijatelj Juan Monaco, s kojim je čak znao odlaziti na zajedničke praznike i s kojim se najviše druži na ATP Touru. Nakon njih na zemljani će teren Olimpijskog stadiona La Cartuja izaći prva argentinska uzdanica Juan Martin del Potro, te drugi španjolski igrač David Ferrer.

Potezi izbornika očekivani su. Argentinac Modesto "Tito" Vazquez odlučio se prvog dana na Monaca kako protiv Nadala ne bi iscrpio Davida Nalbandiana, koji će tako biti velika uzdanica gostiju drugoga i trećeg dana. Da bi to imalo smisla, Del Potro bi prvog dana trebao dobiti Ferrera, što neće biti nimalo jednostavno.

- Zemlja je vrlo zahtjevna podloga i bolje je igrača ne izvrgnuti trima mečevima u trima danima na njoj - rekao je Vazquez.

Vezane vijesti

Roland Garros: Tsonga i Del Potro dovršili posao

Roland Garros: Tsonga i Del Potro dovršili posao

Prvog dana drugog tjedna teniskog Grand Slam turnira sezone, Roland Garrosa, doznali smo petog i šestog sudionika četvrtfinala u muškom dijelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika