02.12.2011. / 08:00

Autor: Naciona List

Naciona list: Potpuni raskol Ške growtha

Sve je, kaže Scarecrow, pošlo po zlu nakon što su odlučili uložiti 100 milijuna kuna u nabavku najsuvremenije generacije strašila za srednje i velike poljoprivredne površine

Na zaprepaštenje poduzetničkih krugova, jedna od najperspektivnijih hrvatskih kompanija za proizvodnju poljoprivredne opreme objavila je odlazak u stečaj! Kapitulaciju tvrtke Ške growth obznanio je njen predsjednik Borislav Scarecrow, priznavši kako je poslovno posrnuće do jučer najvitalnije kompanije u ovom resoru rezultat potpuno pogrešne ulagačke politike.

Sve je, kaže Scarecrow, pošlo po zlu nakon što su odlučili uložiti 100 milijuna kuna u nabavku najsuvremenije generacije strašila za srednje i velike poljoprivredne površine. Riječ je o visokosofisticiranim strašilima koji se, osim što izgledaju dosta neugledno, zahvaljujući ugrađenim zvučnicima glasaju na jedan iznimno iritantan način, što za posljedicu treba imati paničan bijeg sitne i krupne peradi sa obradivih njiva.

"Nakon nekoliko testnih izvida, u kojima smo netom kupljene proizvode izlagali nesmiljenom teroru crnih vrana i bjeloglavih supova, shvatili smo kako ovi leteći štakori ne pokazuju nikakve znakove straha, a nekmoli da bježe glavom bez obzira. Štoviše, situacija je rezultirala potpunim fijaskom, budući da je glasanje strašila uzrokovalo pomor šećerne repe, suncokreta, ličkog krompira i drugih poljoprivrednih kultura", ispričao je šef posrnulog Ške growtha.

Novinare Naciona lista je zanimalo kako mu se kao iskusnom poduzetniku mogla dogoditi takva greška, da naime kupi proizvod koji prije toga nije oprobao, Škegro je kazao da ga je u valjanost investicije uvjeravao cijeli gospodarski tim hrvatske vlade, počevši od premijerke Jadranke Kosor.

Upitan kako su se strašila glasala, Škegro je ponovio samo neke jezive urlike: "Jugosfera, jugosfera, jugosfera!", "Oni žele uništiti HDZ!", "Mi smo povijesna stranka!", "Oni nisu željeli samostalnu Hrvatsku!", "Vraćamo se Franji Tuđmanu!" i tomu slično.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 02.12.11. 08:13

A sad kuzim to bi trebalo biti duhovito ? Nazalost to je samo JADNO ; PRIMITIVNO a to sve govori o piscu zar ne?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.