02.12.2011. / 11:12

Autor: Totalsport

Sedmorica Mavericksa bez ugovora, Chandler najavljuje odlazak

Nadam se da ću što prije donijeti odluku o nastavku karijere, jer se suigračima u svom budućem klubu želim što prije priključiti u trening-kampu - rekao je Chandler

Tyson ChandlerTyson ChandlerČak sedmorica igrača Dallas Mavericksa, aktualnih NBA prvaka, nemaju ugovore za nadolazeću skraćenu sezonu.

Među njima je i 216 centimetara visoki 29-godišnji centar Tyson Chandler, koji se Mavericksima pridružio u ljeto 2010. godine, te je u svojoj prvoj sezoni s tim klubom osvojio prsten.

Uz njega, bez ugovora su Alexis Ajincas, Jose Barea, Caron Butler, Brian Cardinal, DeShawn Stevenson i Peđa Stojaković.

Pregovori s igračima su počeli ovoga tjdna, ali, po pitanju Chandlera, ne naslućuju se dobre vijesti, jer on najavljuje odlazak. Očito nije zadovoljan s jednogodišnjim ugovorom koji mu je navodno ponuđen, te smatra da zaslužuje bolji ugovor.

- Mislim da ću se na početku trening-kampa priključiti nekoj drugoj momčadi. Moram dobro razmotriti sve opcije i vidjeti koja mi najviše odgovara. Nadam se da ću što prije donijeti odluku o nastavku karijere, jer se suigračima u svom budućem klubu želim što prije priključiti u trening-kampu - rekao je Chandler.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika