02.12.2011. / 11:16

Autor: Totalsport

NBA: Igrači se vratili u dvorane

Anthony, zvijezda New York Knicksa, nije zabrinut oko potpisivanja suradnje između dvije strane: - Vlasnici inače ne bi otvorili vrata dvorana

Carmelo AnthonyCarmelo AnthonyTočno mjesec dana nakon što je trebala započeti nova sezona (1. studenog) u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA), igrači su se vratili u dvorane i započeli s individualnim treninzima.

Vlasnici NBA klubova otvorili su u četvrtak vrata svojih dvorana diljem SAD-a po prvi put od 1. srpnja kada je na snagu stupio "lockout". Među igračima koji su se vratili u dvorane već prvog dana bile su zvijezde poput Chrisa Paula i Carmela Anthonyja.

Treneri i generalni menadžeri ne smiju biti u dvoranama za vrijeme treninga sve dok kolektivni ugovor nije potpisan. Načelno je do dogovora između vlasnika klubova i Udruženja igrača došlo prošlog vikenda, ali službeno parafiranje ugovora tek se treba dogoditi.

Anthony, zvijezda New York Knicksa, nije zabrinut oko potpisivanja suradnje između dvije strane:

- Vlasnici inače ne bi otvorili vrata dvorana.

Ukoliko sve prođe prema planovima i očekivanjima trening-kampovi trebali bi započeti sljedećeg petka, a nova NBA sezona na Božić 25. prosinca.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika