02.12.2011. / 12:28

Autor: Hina

Otto, zec koji je umislio da je kokoš

Sjedenje na jajima, kljucanje kukuruzne smjese i odmaranje na prečki u kokošinjcu svakodnevica je svake kokoši, ali su prilično neobične navike za osmomjesečnog kunića Otta koji živi na jednoj finskoj farmi.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSjedenje na jajima, kljucanje kukuruzne smjese i odmaranje na prečki u kokošinjcu svakodnevica je svake kokoši, ali su prilično neobične navike za osmomjesečnog kunića Otta koji živi na jednoj finskoj farmi.

Zbunjeni zečić stigao je u kuću Villea Kuusinena kao poklon. Ville ga je dobio kada je od jednog farmera kupio devet kokoši i pijevca.

Obitelj Kuusinen živi na malom otoku Velkuu, 210 kilometara sjeverozapadno od Helsinkija.

"Kada sam prvi put ušao u kokošinjac, vidio sam Otta da sjedi na jajima. Kasnije sam kroz prozorčić gledao kako skače na prečku. Ispočetka je često padao, ali sada je već toliko vješt da se bez problema može zadržati gore", rekao je Kuusinen.

Otto ne sjedi vlasniku u krilu i ne gricka mrkvu kao većina kunića kućnih ljubimaca. Cijeli život živi s kokošima, jede isto što i one i s njima trči po dvorištu. "Za kokoši, on je jedna od njih. Često sjedi na prečki između njih i ugura im se pod krila", objasnio je vlasnik.

Vezane vijesti

Ženu i psa za vrijeme skijaškog trčanja napala ženka losa

Ženu i psa za vrijeme skijaškog trčanja napala ženka losa

U Britanskoj Kolumbiji ženka losa napala je ženu i njenog psa, prenosi internetski portal upi.com. Incident se dogodio u Stake Lake cross-country… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika