03.12.2011. / 13:54

Autor: Totalsport

Đoković: Igre u Londonu su jedan od glavnih ciljeva 2012.

Imam već brončanu medalju iz Pekinga 2008. godine, ali u Londonu želim više - rekao je Đoković

Novak ĐokovićNovak ĐokovićNovak Đoković nije završio godinu na način kako je igrao velikim njenim dijelom. Naravno, teško je bilo i očekivati da će srpski tenisač gaziti sve pred sobom od siječnja do studenoga.

No, godinu je Đoković završio na prvom mjestu ATP ljestvice, kao i sa tri Grand Slam naslova (Australian Open, Wimbledon i US Open). Za sljedeću godinu je, pak, najavio:

- Olimpijske igre u Londonu su definitivno jedan od najvećih mojih ciljeva iduće godine. Imam već brončanu medalju iz Pekinga 2008. godine, ali u Londonu želim više - rekao je Đoković najavljujući teniski olimpijski turnir koji se igra u Wimbledonu. Dodao je Đoković za ESPN i ovo:

- Osjećam dosta teško breme na svojim leđima. Osjećam da predstavljam sve ljude svoje zemlje koji utjehu i mir pronalaze u sportu i našim uspjesima. No, istovremeno osjećam i veliki ponos jer rijetki od nas dođu u poziciju da budu toliko hvaljeni i toliko voljeni, te da imaju tako važnu ulogu u svojim zemljama.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika