03.12.2011. / 19:11

Autor: Hina

U BiH do 16 sati glasovalo 1,74 posto birača

Glasovanje na izborima za Hrvatski sabor koje se provodi na području Bosne i Hercegovine protječe bez poteškoća, ali odaziv birača do kasnih popodnevnih sati bio izuzetno malen, potvrđeno je Hini u hrvatskom veleposlanstvu u Sarajevu.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaGlasovanje na izborima za Hrvatski sabor koje se provodi na području Bosne i Hercegovine protječe bez poteškoća, ali odaziv birača do kasnih popodnevnih sati bio izuzetno malen, potvrđeno je Hini u hrvatskom veleposlanstvu u Sarajevu.

Po prikupljenim podacima sa svih trideset biračkih mjesta koliko ih je otvoreno u BiH, do 16 sati glasovalo je nešto više od 4600 hrvatskih državljana s pravom glasa.

"To je 1,74 posto od ukupnog broja registriranih birača u BiH", rekla je Marijana Mikulić, koordinatorica za provedbu izbora na području BiH.

Najviše birača, njih oko tri tisuće, glasovalo je na biralištima u Mostaru, u Sarajevu ih je na izbore izašlo oko 1300, u Tuzli 400, a u Banjoj Luci 130.

Birališta u BiH su u subotu bila otvorena do 19 sati, te će u nedjelju biti od 7 do 19 sati.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 03.12.11. 23:53

predizborna je šutnja pa vam ne smijem preporučiti za koga da glasate. mogu načelno, nemojte za one koji su vas doveli u ovu situaciju i one koji su ikad s njima koalirali!


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 04.12.11. 09:47

Gotovi su !!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika