04.12.2011. / 13:13

Autor: Totalsport

Villas-Boas želi Pranjića, daje Lamparda za Modrića?

Daily Star piše da su se za Pranjića od premierligaških klubova ranije zanimali Liverpool i Newcastle

Luka ModrićLuka ModrićPrema pisanju nedjeljnih izdanja engleskih tabloida, mladi portugalski trener Chelseaja Andre Villas-Boas mogao bi podići kvalitetu igre svog veznog reda dvojicom hrvatskih nogometaša.

Daily Star piše da Portugalac namjerava u siječanjskome prijelaznom roku iz minhenskog Bayerna dovesti Danijela Pranjića. Hrvatski je ljevonogi reprezentativac na Portugalćevoj listi želja, te Villas-Boas smatra da mu svojim kvalitetama može pomoći u veznom redu, najtanjem dijelu momčadi sa Stamford Bridgea.

Pranjić je u Münchenu u posljednjoj godini ugovora, a želio bi otići kako bi u natjecateljskoj formi negdje drugdje dočekao Europsko prvenstvo, s obzirom na to da mu Bayernov trener Jupp Heynckes minute daje na kapaljku.

Daily Star piše da su se za Pranjića od premierligaških klubova ranije zanimali Liverpool i Newcastle.

Daily Mirror pak piše da će u prvom mjesecu iduće godine Chlesea ponovno krenuti po Luku Modrića. Da bi dobio Hrvata Villas-Boas spreman je žrtvovati svog 33-godišnjeg dokapetana i veznjaka engleske reprezentacije Franka Lamparda, navodi Mirror.

Osim Lamparda, kao mamac Harryju Redknappu Villas-Boas također će ponuditi i dvojicu napadača: Didiera Drogbu i Nicolasa Anelku.

Otočki mediji i dalje znakovitom tumače činjenicu da Modrić i dalje odbija potpisati ovi, poboljšani ugovor, te procjenjuju kako to znači da bi i dalje najradije otišao u Chelsea.

Nije jasno je li mišljenje 26-godišnjeg veznjaka promijenilo Tottenhamovih 10 pobjeda u 11 posljednjih utakmica i nakratko boravak na drugom mjestu premierligaške ljestvice tijekom subote. Ta bi činjenica mogla značiti da Tottenham ima momčad možda i većeg potencijala nego što je Chelsea...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika