04.12.2011. / 13:28

Autor: Totalsport

Kličko pušten iz bolnice, nastavlja s pripremama za subotnju borbu

U petak je u bolnici, najprije u insbruškoj, Kličko završio zbog nepodnošljivih bolova u trbušnoj šupljini. Pripremao se za obranu naslova u obližnjem Goingu, njegovoj uobičajenoj bazi

Vladimir KličkoVladimir KličkoSvjetski boksački prvak u teškoj kategorijji, 35-godišnji Ukrajinac Vladimir Kličko, u subotu je navečer napustio bolnicu u Düsseldorfu, u kojoj je operirao bubrežni kamenac.

Operaciju je dizldorfskoj Sveučilišnoj bolnici endoskopskim zahvatom obavio dr. Albers.

Ukrajinac će sada ostati u Düsseldorfu i nastaviti s pripremama za subotnji meč protiv 39-godišnjeg Francuza Jean-Marca Mormecka, koji će se održati u lokalnoj Esprit Areni. U njemu će prvi put braniti svoje pojaseve svjetskog prvaka po WBA (supernaslov), IBF i WBO verzijama.

U petak je u bolnici, najprije u insbruškoj, Kličko završio zbog nepodnošljivih bolova u trbušnoj šupljini. Pripremao se za obranu naslova u obližnjem Goingu, njegovoj uobičajenoj bazi.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika