04.12.2011. / 16:38

Autor: Naciona List

Izbori iz paralelnog svemira:

Naciona list: Do 14 sati na izbore izašlo 10 posto mrtvih birača

Rijetke nepravilnosti zabilježene su na nekoliko biračkih mjesta. Među ostalim, dva su birača donesena u urni, što je protivno izbornim pravilima

Do 14 sati na birališta je izašlo oko 10 posto neživih birača, objavilo je Državno izborno povjerenstvo. Ponajviše mrtvih izašlo je u Ličko-senjskoj županji i na području Dalmatinske Zagore. GONG je pak priopćio kako dosadašnji tijek izbora protiče bez incidenata te da nisu naišli na veća kršenja predizgrobne tišine.

Hodajući do svojih matičnih birališta, mrtvaci su se ponašali uljudno i mrtvački ozbiljno. Rijetke nepravilnosti zabilježene su na nekoliko biračkih mjesta. Među ostalim, dva su birača donesena u urni, što je protivno izbornim pravilima.

Najveće kršenje izbornog procesa GONG je zabilježio u Gradu Zagrebu. Tamo je naime na isto biralište izašlo deset mrtvih birača. Uvidom u dokumentaciju GONG-ovi promatrači otkrili su kako je svih deset birača prijavljeno na 10 različitih adresa, premda isti u stvarnosti žive na jednoj jedinoj adresi: Mirogoj 10 Zagreb!

Više o temi: Prebirališta prepuna beskorisnog otpada

Naciona list na skupovima predizborne šutnje!

Među njima bio je i izvjesni Franjo T., umirovljeni general, kojeg smo nepristojno priupitali za koga je glasao. Rečeni je, mrtav-hladan, odgovorio: "Tu ću tajnu ipak ponijeti sa sobom u grob"

Treba još napomenuti kako su reporteri Naciona lista primijetili veliku dozu ogorčenja kod neživih birača. Nezadovoljstvo im se moglo jasno vidjeti u dupljama.

"Čovjek jednostavno nema za koga glasati. Mislim da, tko god pobijedi na izborima, možemo očekivati sumrak živih mrtvaca", kazalo nam je jedno truplo.

Štoviše, nezadovoljni načinom na koji ih tretiraju gotovo sve stranke osim HDZ-a, neživi su u Splitu, Zadru i Osijeku u znak prosvjeda održali minutu šutnje. Za sebe.

Lajkajte nas pa doznajte više. Redakcija Naciona lista

Pročitajte kako se mali Mirek Tuđman priprema za prvi dan Sabora!

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
12/1/11

siziff, 04.12.11. 17:26

BRAVO!

Da nemam ušiju smijao bi se oko glave!

PS
Sprdačina posvuda. Kakav narod, takva vlast, takvi i izbori !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.