04.12.2011. / 18:16

Autor: Hina

'Danas ne smijem govoriti, ali drugi put hoću'

Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum u pratnji supruge u poslijepodnevnim satima glasovao je u prostorijama Dječjega vrtića "Kaštelet" na splitskim Mejama.

Željko Kerum (foto: Mario Strmotić)Željko Kerum (foto: Mario Strmotić)Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum u pratnji supruge u poslijepodnevnim satima glasovao je u prostorijama Dječjega vrtića "Kaštelet" na splitskim Mejama.

Odgovarajući na novinarska upit rekao je kako mora paziti što govori da mu Državno izborno povjerenstvo i GONG ne bi prigovorili.

"Ne bih htio izletjeti izvan okvira, ali ono čemu se nadam sigurno ću i ostvariti. Jer, kad u nešto idem, znam u što idem i nikada ne bih u nešto krenuo, a da nisam siguran da neću dobiti", rekao je Kerum. Dodao je kako predizborna kampanja bila kratka te da se mora živjeti i nakon izbora.

Na upit jesu li za njega izbori praznik demokracije i je li se obukao primjereno tome, Kerum je rekao kako je izabrao "kravatu s konjem".

"Konje obožavam, jer je konj, po meni, znak pobjede", rekao je novinarima, dometnuvši kako danas ne smije govoriti, ali da će drugi put govoriti koliko hoće.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika