04.12.2011. / 19:52

Autor: Naciona List

Naciona list pokriva i budućnost!

Naciona list: HDZ pobijedio 2015. godine!

Nemalo veselje zavladalo je u izbornom stožeru najveće hrvatske stranke, nakon što su mediji objavili rezultate ovogodišnjih izbora prema kojima HDZ za četiri godine uvjerljivo pobjeđuje

Vidno ganuti HDZ-ov patrijarh (arhivski snimak budućnosti)Vidno ganuti HDZ-ov patrijarh (arhivski snimak budućnosti)Hrvatska demokratska zajednica pobijedila je na izborima 2015. godine! Pokazali su to prvi preliminarni rezultati izlaznih anketa ovogodišnjih izbora. Nemalo veselje zavladalo je u izbornom stožeru najveće hrvatske stranke, nakon što su mediji objavili rezultate prema kojima je na ovim izborima trijumfirao Kukuriku, što u prijevodu znači da HDZ za četiri godine uvjerljivo pobjeđuje. "Što da vam kažem....Sretan sam...", vidno ganut kazao je novinarima Naciona lista HDZ-ov patrijarh Vladimir Šeks, zahvalivši građanima na ukazanom povjerenju u budućnosti.

Naciona list - nacionalno online izdanje za satiru & satiranje

"A ništa, pred nama je iscrpna četverogodišnja priprema za preuzimanje vlasti, u kojoj građani mogu očekivati pregršt zapjenjenih govora na splitskoj Rivi, mnogo posjeta prvom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, agilno prokazivanje jugoudbaških elemenata u hrvatskoj vladi, traženje izdajnika po saborskim hodnicima i Europskom parlamentu, paljenje tuđinskih zastava... Također, bit će puno posla i oko uvjeravanja hrvatskih građana kako su za ovo užasno stanje evidentno odgovorni vladajući ljevi elementi, koji nikad nisu ni željeli ovu državu i koji su je na kraju prodali propalim masonsko-homoseksualnim asocijacijama što se odazivaju na ime EU i NATO savez", rekao je istureni HDZ-ovac, otkrivši kako su već započeli s pripremama za preuzimanje već dobivene vlasti 2015. godine, ali ne želeći ulaziti u detalje.

No, Naciona list je uspio doznati da su se članovi HDZ-a u svojim stranačkim kasarnama već počeli naoružavati eksplozivnim uskličnicima i retoričkim minobacačima, sveudilj iščekivajući sutrašnji dan da prionu poslu, kao i 2000. godine.

Naciona list: Do 14 sati na izbore izašlo 10 posto mrtvih birača

Upitan da li su u HDZ-u odabrali pojedinca koji će obnašati premijersku poziciju, kazao je da su blizu rješenju. Otkrio je, naime, kako će, nakon što aktualnu predsjednicu stranke degažiraju na stranački deponij, imati još najmanje dva predsjednika stranke, od kojih će jedan završiti u zatvoru, a drugi u Remetincu. "Nakon toga ćemo donijeti odluku o novom hrvatskom vođi", rekao je jedan ugledni HDZ-ovac, koji je želio ostati anoniman.

Tijek nadrealnih događaja pratite na našem Fejsbuk profilu. I lajkajte!

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.