04.12.2011. / 21:45

Autor: Hina

Građanska akcija zapalila svijeće pred izbornim stožerom HDZ-a

Desetak članova Građanske akcije zapalilo je ispred zgrade HDLU, u kojoj HDZ dočekuje izborne rezultate svijeće, kako su rekli za budućnost Hrvatske, jer je HDZ-u "odzvonilo".

Građanska akcija upalila je svijeće pred HDZ-omGrađanska akcija upalila je svijeće pred HDZ-omDesetak članova Građanske akcije zapalilo je ispred zgrade HDLU, u kojoj HDZ dočekuje izborne rezultate svijeće, kako su rekli za budućnost Hrvatske, jer je HDZ-u "odzvonilo".

Izvikivali su "Dosta je stranačke policije" i istaknuli su da su došli zapaliti svijeće zbog nelegitimne vlade HDZ-a.

Od nove Vlade očekuju duboke strukturalne promjene društva jer je, kažu, neprihvatljivo da je Hrvatska 76. zemlja u svijetu u borbi protiv korupcije. Ova država i ovaj narod zaslužuju puno bolju budućnost, rekao je jedan od članova Građanske akcije koji se nije želio predstaviti. Putem megafona članovi Građanske akcije pustili su pjesmu "A sad adio.."

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 05.12.11. 11:46

interesantno je kako ljudi koji placaju porez od koji se financiraju politicari.....boje se izici na ulicu i traziti svoja prava ......a kad ih upitamo za racun bivamo napadnuti.......
mozda je tome kraj sa ovom promijenom......ali bojim se lopovi su ipak snazna opozicija.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika