04.12.2011. / 23:18

Autor: Naciona List

Naciona list: Kod šefa stranke pronađena turpija

Jedan je čuvar novinarki Naciona lista rekao: "Da ga nismo otkrili, do 2015. mogao je prokopati rupu i do Markova trga u Zagrebu"

Čuvari Kazneno-popravnog zavoda u Mostaru sinoć su tijekom obilaska ćelije jednog zatvorenika pronašli turpiju i džepni nožić. Kako neslužbeno doznaje novinarka Naciona lista, radi se o čelniku jedne hrvatske stranke koju ovaj već duže vrijeme vodi iz svoje zatvorske ćelije. Navodno je stranački šef mjesecima svoju opremu dobro skrivao, a na podu ćelije pokraj zahodske školjke pronađena je deset centimetara duboka rupa. Jedan je čuvar novinarki Naciona lista rekao: "Da ga nismo otkrili, do 2015. mogao je prokopati rupu i do Markova trga u Zagrebu".

U službenom priopćenju pak stoji: „U redovnoj kontroli sobe zatvorenika B.G. pronađena je nedopuštena oprema: turpija za nokte i 2,5 centimetra dugačak džepni nožić. Za to će dotični snositi posljedice. Pokrenuta je i istraga tko je zatvorniku ilegalno dostavio opremu. Pored turpije i noža kod zatvorenika su pronađeni mobitel, telefon, telefaks, osobno računalo, televizor, radio uređaj i glasnogovornica koji se prema statutu Mostarskog KPZ-a ne smatraju nedozvoljenom opremom".

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.