05.12.2011. / 08:51

Autor: Hina , Nacional.hr

Darinko Kosor zadovoljan rezultatima

Čestitao je na izbornoj pobijedi lijevoj koaliciji koju, kako je rekao, sutra čeka težak posao

Darinko Kosor (arhiva)Darinko Kosor (arhiva)Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor komentirajući privremene neslužbene izborne rezultate objavljene nakon ponoći istaknuo je da mnoga biračka mjesta još nisu prebrojana i da HSLS ima realne izglede za dva do tri mandata.

"Kao predsjednik stranke zadovoljan sam izbornim rezultatom, naslijedio sam stranku s rejtingom od 0,8 posto i pokazali smo da možemo doći do praga od pet posto. HSLS-ov gospodarski program je ocijenjen kao najbolji i da je bilo pravde bili bismo jedni od favorita izbora, no, očito da na ovim izborima građane nisu previše zanimali gospodarski programi nego socijalna stabilnost", ocijenio je Kosor.

"Ja to razumijem, priznajemo izborni rezultat, razumijem građane da su uplašeni, obespravljeni, da su mnogi bez posla, a oni koji rade primaju male plaće, ali bez gospodarstva neće biti oporavka i neće nam biti bolje", naglasio je Kosor.

Čestitao je na izbornoj pobijedi lijevoj koaliciji koju, kako je rekao, sutra čeka težak posao.

Upitan očekuje li, s obzirom na izborni rezultat, promjenu u vodstvu HSLS odgovorio je da će se u stranci dogoditi ono što stranačka tijela odluče te da je HSLS demokratska stranka i radi po demokratskoj proceduri.

"Zajedno ćemo učiniti ono što je najbolje za HSLS", zaključio je predsjednik HSLS Darinko Kosor.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 05.12.11. 09:30

pa krv ipak nije voda.....jos samo da cujemo sestrinu izjavu.....


registracija
22/3/11

vferari, 06.12.11. 19:19

HSLS na čelu sa Darinkom učinio je mnogo,međutim u kampanj se nije ponašao kao iskusni političar na primjer,nije trebao kritizirati kukuriku koaliciju mnoge je to odbilo da glasaju za Darinka,Dalje Budiša nije pouzdani političar a i istrošen je.Koliko je dobio izlaskom iz vlade toliko je izgubio Budišom i kritikom govoreći kako su jedini oni pravi.Međutim moramo reći da mu ni prezime nije pomoglo da ne kažem odmglo ,jer ljudi se drže poslovise da plod ne pada daleko od stabla.Prema tome treba se borit


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika