05.12.2011. / 08:53

Autor: Hina , Nacional.hr

Jurčić praznih ruku

Nakon poraza - politika

"Intenzivirat ću rad Hrvatske ekonomske inicijative i vjerojatno nakon ovih izbora formalizirati stranku", izjavio je Jurčić u koalicijskom stožeru nakon objave DIP-ovih rezultata

ArhivaArhivaLjubo Jurčić sinoć je prve privremene rezultate DIP-a u kojima njegova koalicija BUZ, PGS, HRS ne dobiva niti jedno mjesto u budućem sazivu Sabora ocijenio poticajem za vlastiti politički angažman te istaknuo da neće raditi kao operativac za druge političke opcije, osim ako budu u pitanju nacionalni interesi.

"Intenzivirat ću rad Hrvatske ekonomske inicijative i vjerojatno nakon ovih izbora formalizirati stranku", izjavio je Jurčić u koalicijskom stožeru nakon objave DIP-ovih rezultata.

Svjestan je, kaže, da je njega hrvatska javnost prepoznala kao ekonomskog stručnjaka ali ne i politički okvir s kojim je izašao na parlamentarne izbore.

"Mi smo zapravo tek počeli i prvi smo korak jednog dugoročnog projekta", istaknuo je Jurčić koji tvrdi da ni lijeva ni desna opcija nemaju rješenje za trenutne hrvatske gospodarske probleme.

Njegova stručna suradnja s budućom vladom je, kaže, malo vjerojatna, osim, istaknuo je, ako budu u pitanju nacionalni interesi. "Što se tiče provođenja nekog ideološkog principa tu teško može doći do dogovora", zaključio je Jurčić.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika