05.12.2011. / 12:13

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija pomno prati Kukuriku koaliciju

Nova vlast je dobila gotovo plebiscitarnu podršku na izborima da uvede stvarne i duboke društvene rezove i izvede ovu zemlju iz prošlosti i uvede u budućnost

Građanska akcija ispred središnjice SDP-aGrađanska akcija ispred središnjice SDP-aGrađanska akcija svojim je posljednjim performansom pokazala da joj nije jedino HDZ na pameti. Naime, niti 12 sati nakon proglašenja Kukuriku koalicije pobjednicima parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, aktivisti akcije pojavili su se pred sjedištem SDP-a u Zagrebu i jasno im poručili kako im neće nimalo popuštati.

Velikim transparentom "Gledamo vas" upozorili su nove čelnike kako nemaju vremena za opuštanje nakon pobjede.

"Nova vlast je dobila gotovo plebiscitarnu podršku na izborima da uvede stvarne i duboke društvene rezove i izvede ovu zemlju iz prošlosti i uvede u budućnost. Budućnost u kojoj se živi od svoga rada, u budućnost gdje se policija bavi istraživanjem pravih kriminalaca, budućnost u kojoj hrvatska prednjači u borbi protiv korupcije u regiji ali i u budućnost gdje političari rade za dobrobit svojih građana", poručuju iz Građanske akcije.

Obećali su budućoj vlasti da će ih budno gledati i da ne prihvaćaju ništa manje od stvarnih promjena.

"Ako smo imali snage boriti se mjesecima protiv zločinačke organizacije, budite uvjereni da ćemo vam ''izvaditi mast na slamčicu'' svojim djelovanjem ukoliko sve ostane na praznim obećanjima. Ne želite da vas počnemo posjećivati", upozoravaju na kraju iz Građanske akcije.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 05.12.11. 12:48

Fantastična priča:
"Gledamo vas" povikaše putnici na Titaniku gledajući kapetana. Svejedno, brod je potonuo? Ipak, kapetan nije imao šanse bilo što ukrasti i putnici su barem donekle umrli zadovoljni. :-))
reforma.forumhr.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika