05.12.2011. / 13:51

Autor: Totalsport

Trabzonspor pred izbacivanjem iz Lige prvaka?

Tijekom proteklog vikenda istražitelji slučaja oko namještanja utakmica u tuskoj nogometnoj ligi prošle sezone predali su svoj izvještaj u kojem su naveli i čelnike Trabzonspora kao sudionike istog

Nogometaši TrabzonsporaNogometaši TrabzonsporaNa pomolu je novo izbacivanje iz ovogodišnjeg izdanja nogometne Lige prvaka, a u pitanju je ponovno turski klub. Nakon što je na početku sezone Trabzonspor zamjenio Fenerbahçe, koji je namještao utakmice u Tuskoj, ista sudbina "smiješi" se i njima.

Tijekom proteklog vikenda istražitelji slučaja oko namještanja utakmica u tuskoj nogometnoj ligi prošle sezone predali su svoj izvještaj u kojem su naveli i čelnike Trabzonspora kao sudionike istog.

Turski predstavnik u Ligi prvaka trenutno zauzima drugo mjesto u skupini B sa jednim bodom više od Lillea i moskovskog CSKA, a u posljednjem kolu, u srijedu, gostuju kod francuskog prvaka.

Sada je sve na disciplinskim komisijama turskog nogometnog saveza i UEFA-e da odluče hoće li izbaciti Trabzonspor iz daljnjeg natjecanja Lige prvaka ili će turski "prvak" ipak ostati u njemu.

Vezane vijesti

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Zagrebačka policija je potvrdila kako je dobila prijavu ministrice zaštite okoliša i prirode, Mirele Holy, kako joj prijete smrću u pismima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika