06.12.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Mirna Medaković: Istina je, Kristijan i ja više nismo zajedno

26-godišnja glumica prekinula je vezu sa sedam godina starijim kolegom Kristijanom Potočkim i iselila se iz zajedničkog doma u središtu Zagreba: oboje tvrde da razlog prekida nije treća osoba, a njihov plan da - kao strastveni planinari - zajedno osvoje Dinaru, ostao im je tek neostvaren san

"Trenutačno sam s prijateljima glumcima u Beogradu, gdje se malo odmaram, zabavljam i uživam u dobrim predstavama", kaže Mirna Medaković"Trenutačno sam s prijateljima glumcima u Beogradu, gdje se malo odmaram, zabavljam i uživam u dobrim predstavama", kaže Mirna Medaković“Istina je, Mirna i ja smo prekinuli, ali stvarno ne bih volio govoriti o tome. Mislim da neke stvari trebaju ostati između nas dvoje”, rekao je glumac Kristijan Potočki koji je prekinuo četverogodišnju ljubavnu vezu sa sedam godina mlađom glumicom Mirnom Medaković, što nam je i ona potvrdila. “Kristijan i ja smo prekinuli, ima već neko vrijeme, no odlučila sam ne dijeliti detalje s javnošću. Trenutačno sam u Beogradu s prijateljima glumcima gdje malo odmaram, zabavljam se i uživam u dobrim kazališnim predstavama”, kazala je 26-godišnja Mirna Medaković te dodala da razlog prekida nije treća osoba i da je trenutačno slobodna.

Mirna i Kristijan započeli su svoju vezu u jesen 2007. godine. Upoznali su se dok su zajedno radili na predstavi, komediji “Novela od Stanca” Marina Držića u kojoj je tada 22-godišnja studentica glume Mirna Medaković debitirala. “Nismo se poznavali do prve probe. S vremenom smo se zaljubili i sada smo u sretnoj vezi”, rekao je tada Kristijan Potočki, diplomirani glumac i član ansambla drame HNK-a u Zagrebu. Sad već bivši ljubavni par započeo je zajednički život nakon samo nekoliko tjedana veze. Uselili su se u malenu unajmljenu garsonijeru u Novom Zagrebu, a pararelno su uređivali Kristijanov veliki, prostrani potkrovni stan u samom centru Zagreba. Nakon gotovo dvije godine konačno su ga uredili i preselili se, no sada je u njemu Kristijan ostao sam, a Mirna se odselila.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika