06.12.2011. / 12:42

Autor: Nacional.hr

Citroën DS5 osvojio nagradu za najbolji dizajn

Citroën DS5 izgleda poput prave aerodinamične skulpture zahvaljujući svojim fluidnim i zategnutim linijama koje već na prvi pogled daju naslutiti dinamičke osjećaje u vožnji

Citroën DS5Citroën DS5Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge, koji je sastavljen od stručnjaka i znanstvenika koji rade na području automobila, dodijelio je Zlatnu plaketu Citroën DS5 za najbolji dizajn 2012. godine.

Na svečanosti koja se održala u Centru za vozila Hrvatske, Institutu za vozila, u četvrtak, 01. prosinca 2011. godine, u prisutnosti glavnih aktera svijeta automobila u Hrvatskoj, nagradu je primio generalni direktor Citroën Hrvatska, Cédric du Chéné.

Citroën DS5 predstavlja novu etapu u razvoju DS linije. Inovativan i vizionarski, taj model savršeno pristaje uz potpis marke 'Creative technologie', nudeći još izražajnija rješenja u pogledu stila, arhitekture, osjećaja u vožnji i profinjenosti.

Strašno zavodljiv sa svojim oštrim pogledom i svojim profinjenim detaljima te definitivno iznenađujući sa svojom smjelom siluetom, Citroën DS5 prirodno privlači. Citroën DS5 izgleda poput prave aerodinamične skulpture zahvaljujući svojim fluidnim i zategnutim linijama koje već na prvi pogled daju naslutiti dinamičke osjećaje u vožnji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika