06.12.2011. / 17:20

Autor: Nacional.hr

Novim direktorom grupe Bosch u Hrvatskoj imenovan Javier Gonzalez Pareja

Bit će mi čast i izazov nastaviti karijeru u Adria regiji, rekao je Pareja prilikom preuzimanja dužnosti

Javier González ParejaJavier González ParejaS početkom prosinca Javier González Pareja preuzeo je poziciju Thomasa E. Beyera kao glavnog direktora društva Robert Bosch d.o.o. Zagreb, Hrvatska, Robert Bosch d.o.o. Ljubljana, Slovenija te društva Robert Bosch Kft. Budimpešta, Mađarska, kao i predstavnika grupe Bosch u Mađarskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Četrdesettrogodišnji menadžer radio je u Grupi od 1994., kada je bio pripravnik u komercijalnom odjelu u Madridu u Španjolskoj. Rukovodeće dužnosti koje je gospodin González obnašao zadnjih 17 godina u Njemačkoj, Španjolskoj i Portugalu uključuju financije i kontroling, nabavu, logistiku i IT. Isto tako, bio je voditelj Korporativnog odjela za upućivanje na rad u inozemstvo u Bosch sjedištu u Stuttgartu, posao koji je preuzeo 2009. godine.

Thomas E. Beyer, čelnik grupe Bosch u Adria regiji od 2006. godine naovamo, nastavit će svoju karijeru u Mađarskoj. Od 1. prosinca 2011. obavljat će dužnosti dopredsjednika prodaje Odjela autoopreme za Adria regiju i biti zadužen za 10 zemalja.

Dr. Rudolf Colm, član upravnog odbora u društvu Robert Bosch GmbH, Stuttgart, rekao je: „Želio bih zahvaliti gospodinu Beyeru na poslu za grupu Bosch u Adria regiji koji je zadnjih pet godina uspješno obavljao. Istodobno pozdravljam gospodina Gonzaleza Pareju koji je dobio novo zaduženje."

Javier González Pareja prihvatio je to imenovanje i rekao: „Bit će mi čast i izazov nastaviti karijeru u Adria regiji." Gospodin Gonzalez Pareja naglasio je da će mu vodilja u njegovom radu biti povjerenje, inovacija i usmjerenost ka uspjehu. „Prvih par tjedana ovdje proveo sam učeći i upoznavajući ljude i način rada na terenu i odjelima. Pozitivni i motivirani zaposlenici koje sam upoznao i dinamična radna atmosfera potvrdili su dojam koji sam imao o Boschu kao važnom poslodavcu i sudioniku na tržištu u Hrvatskoj. Moj tim i ja nastojat ćemo dodatno učvrstiti tu poziciju."

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika