07.12.2011. / 14:52

Autor: Naciona List

Kako je Naciona list potopio HSP

Nakon višemjesečnog analiziranja HSP-ovih predizbornih poruka, Naciona list je otkrio kako se radi o pokretu koji se zadnja dva desetljeća javno ponašao poput malog ustaška, a u tajnosti činio sve u smjeru promicanja multikulturalne tolerancije i pravoslavne snošljivosti!

Jedan od plakata na kojima HSP tvrdi kako je 'život sa Srbima najbolji program'Jedan od plakata na kojima HSP tvrdi kako je 'život sa Srbima najbolji program'Tek smo se okotili a već obavljamo velike stvari za našu Domovinu: nakon našeg teksta 'Ekskluzivno: Naciona list razbio Da Nijelov kod', u kojem smo raskrinkali prljavu prosrpsku rabotu naizgled ustaškog HSP-a, ova je izdajnička stranka potpuno podbacila na parlamentarnim izborima! Za Danijela Srba je glasalo tek 2 zarez nešto posto birača, koji su prema našim informacijama također antihrvati, odnosno izdajice koje su se infiltrirale na biralište i tamo agitirale za stvaranje nove Jugoslavije! Ali taj im je plan neslavno propao, isto kao i NDH na koju su se lažno pozivali sve ove godine, zahvaljujući nabrijanoj istraživačkoj ekipi Naciona lista. Premda većina Hrvata već sad zasigurno zna sve detalje ove potresne priče, nije zgoreg ponoviti gradivo, za slučaj da je promaklo sokolovima u dijaspori.

Nakon višemjesečnog analiziranja HSP-ovih predizbornih poruka, Naciona list je otkrio kako se radi o pokretu koji se zadnja dva desetljeća javno ponašao poput malog ustaška, a u tajnosti činio sve u smjeru promicanja multikulturalne tolerancije i pravoslavne snošljivosti! Eksplicitno se to može vidjeti na setu predizbornih plakata koji su, kako je otkrilo naše senzacionalno istraživanje, zapravo opasni kriptični apeli koji vrište od erotske napetosti između Srba i Srba! Drugim riječima, zahvaljujući Naciona listu, Hrvati su na vrijeme shvatili kako se ispod HSP-ove militarističke uniforme boje pačjeg govna zapravo krije građansko odijelo s pripadajućim opasnim idejama o snošljivosti, multikulturalizmu te Jugoslaviji!

Naciona list iskorištava priliku da se zahvali našem stalnom suradniku Davoru Domazetu Loši, bez čije pomoći građanstvo ne bi znalo za lijek koji štiti od podlih sublimiranih poruka koje su HSP-ovci odašiljali posredstvom svojih plakata. Tajna je u smjesi koju je Davor Domazet Lošo patentirao prije nekoliko godina, te mu od tada ona pravi društvo na glavi.

Nakon uspješno obavljenog posla, vrijeme je da se bacimo na rasvjetljavanje drugih oblika pomrčine uma; trenutačno radimo na projektu radnog naziva "Znači li 'Kerum' zapravo 'um od kera' i ako je to baš tako zašto ga se onda šalje u Sabor a ne u materinu?"

Ekskluzivno: Naciona list razbio Da Nijelov kod

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 08.12.11. 13:03

Ptice,kojima je podvaljeno kukavičje jaje,nikada to ne shvate.Čak ni kada pobačeni mladunac izbaci i pobije domicilnu vrstu iz gnjezda.Ali to su ptice.One imaju instinkt ali ne i razum.Zbog te "pogreške"prirode,jadne ptice to nemogu skužiti.Čak ni vizuelno.Ljudi nebi trebali biti ptice.Ni životinje.Oni su također "greškom prirode"?dobili razum.I opet ne vide.Tako ni Srb (ni)je uočio davno uvaljeno kukavičje jaje sa imenom Ante ĐapićTo je jaje postajalo sve veće (deblje)i masnije.No nitko nije primjetio kako taj podbačeni(ubačeni)ptić izbacuje i ubija domicilne ptiće iz gnjezda.Kakvi god bili domicilni ptići(članovi HSP-a),su ipak uočili razliku u podvrsti ptica.Kako je roditelj(Srb)bio očigledno otac koji nije uočio(ili nije htio uočiti iz samo njemu poznatih razloga)razliku u mladima,mladi su se sami snašli i samosvjesno kaznili nerazumnog oca.Pomajka (Ruža Tomašić)je također uočila kukavičje podmetanje i rekla ocu da to nije u redu.Ni nju otac nije poslušao.Ptići su odlučili djelomično(i dovoljno)nagraditi pomajku(ušla u Sabor)a oca su kaznili.Otac nije ušao u Sabor.Opravdano.Kraj priče o "kukavičjem jajetu".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.