08.12.2011. / 11:03

Autor: Totalsport

Ricky Rubio stigao u Minnesotu

Španjolac je odradio lakši trening momčadi u srijedu, a cijelo ljeto je proveo trenirajući u Los Angelesu sa ostalim igračima iz NBA lige koji su strpljivo čekali završetak štrajka

Ricky Rubio Ricky Rubio Španjolski košarkaš Ricky Rubio konačno je stigao u Minnesotu gdje će odigrati svoju prvu sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA) otkako je 2009. godine draftiran.

Rubio se bojao da će njegova prva sezona u NBA ligi propast s obzirom da se do prije tjedan dana činilo da će "lockout" prevladati. Međutim, vlasnici klubova i Sindikat igrača su se dogovorili i trening-kampovi klubova mogu početi ovog petka.

Španjolac je odradio lakši trening momčadi u srijedu, a cijelo ljeto je proveo trenirajući u Los Angelesu sa ostalim igračima iz NBA lige koji su strpljivo čekali završetak štrajka. Rubija je u Minnesoti dočekao snijeg što ga je ugodno iznenadilo s obzirom da je dosada uživao samo u toplijim krajevima (Barcelona i Los Angeles).

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika