08.12.2011. / 13:14

Autor: Nacional.hr

Samsung traži testere najnovijih uređaja

Samsung traži mlade ambasadore brenda koji će testirati najnovije uređaje i izvještavati putem društvenih mreža

Smsung traži testere svojih uređajaSmsung traži testere svojih uređajaSamsung je pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje pametnih mobitela. Po prvi puta u regiji, Samsung u Hrvatskoj pokreće „Samsung Mob!lers", potragu za mladim ambasadorima koji će testirati najnovije uređaje i o njima pisati na društvenim mrežama.

Onić će prvi imati privilegiju iscrpno testirati najnovije Samsungove pametne mobitele i podijeliti svoje dojmove preko socijalnih mreža poput Facebooka i YouTubea. Osim testiranja najnovijih mobitela, Samsung Mob!lersi će biti uključeni u lokalne Samsung evente u Hrvatskoj, objavljivati svoje tekstove na Samsungovom globalnom blogu i službenim Facebook stranicama, a postoji i mogućnost da sudjeluju kao instruktori na korisničkim Samsung Mobile forumima te biti službeni Samsungovi reporteri na sajmovima kao što su IFA u Berlinu ili MWC u Barceloni.

Zainteresirani trebaju posjetiti Facebook stranicu Samsung Mobile Hrvatska i prijaviti se. Samsung će malim natjecanjem provjeriti koliko brzo mogu tipkati, a prvih 100 najbržih tipkača ulazi u drugi krug. Idući će zadatak biti kratka recenzija jednog Samsungovog proizvoda. Recenzije mogu biti pisane (do 100 riječi) ili u bilo kojem drugom obliku - od crteža do kratkih filmova. 20 najboljih recenzija ulazi u finale, u kojem će se provjeriti aktivno korištenja društvenih medija, zaljubljenost u tehnologiju, ovisnost o pametnim telefonima i aktivno korištenje engleskog jezika svakog prijavljenog. Samsung će na kraju odabrati 4 hrvatska Samsung Mob!lersa, koji će postati dio proširene Samsungove obitelji.

Samsung Mob!lers projekt pokrenut je 2006. godine u Južnoj Koreji pod nazivom „Anycall Dreamers", a 2009. nakon pokretanja u Njemačkoj preimenovan je u „Samsung Mob!lers". Do danas projekt ima preko 900 članova u više od 19 država. Sadržaj koji su Mob!lersi kreirali pogledalo je više od 34 milijuna ljudi na društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i YouTubea, a mnoge njihove ideje ušle su u razvoj novih mobilnih uređaja. Hrvatska je prva zemlja u regiji koja će omogućiti mladim kreativcima i zaljubljenicima u mobilne telefone da postanu dio globalne obitelji Samsung Mob!lers.

Vezane vijesti

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei je predstavio verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL na sajmu GSMA Mobile Asia Expo 2012 u Šangaju. Ascend P1 TD-SCDMA bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika