08.12.2011. / 13:35

Autor: Totalsport

Söderling odustao od Australian Opena

Ovu je godinu otvorio najbolje od svih tenisača pobijedivši u 18 od 19 uvodnih mečeva. Pritom je osvojio turnire u Brisbaneu, Rotterdamu i Marseilleu

Robin SöderlingRobin SöderlingŠvedski tenisač Robin Söderling, 13. tenisač ATP-ove ljestvice, otkazao je nastup na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu.

Objavio je 27-godišnjak da se još uvijek nije oporavio od mononukleoze, zbog koje je ove godine završio sezonu u srpnju, nakon nastupa u pred svojim navijačima u Båstadu, gdje se okitio naslovom pobjednika.

Dvostruki će finalist Roland Garrosa zbog oporavka od bolesti izgubiti strahovito puno bodova. Ovu je godinu otvorio najbolje od svih tenisača pobijedivši u 18 od 19 uvodnih mečeva. Pritom je osvojio turnire u Brisbaneu, Rotterdamu i Marseilleu.

U Melbourne Parku, gdje će se prvi Grand Slam turnir 2012. godine igrati od 16. do 29. siječnja, je ispao u četvrtom kolu od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

Vezane vijesti

Australian Open: Nakon gotovo šest sati borbe Đoković obranio naslov

Australian Open: Nakon gotovo šest sati borbe Đoković obranio naslov

Naslov pobjednika prvog Grand Slam turnira sezone, u 100. finalu muškog singla od 1905. godine kada je odigran prvi Australian Open pod nazivom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika