12.12.2011. / 07:32

Autor: Hina

Barak: Asadov pad bi bio blagoslov

Pad sirijskog predsjednika Bašara al-Asada bio bi blagoslov za Bliski Istok i udarac za osovinu Iran-Hezbollah, rekao je u nedjelju izraelski ministar obrane Ehud Barak.

Ehud BarakEhud BarakPad sirijskog predsjednika Bašara al-Asada bio bi blagoslov za Bliski Istok i udarac za osovinu Iran-Hezbollah, rekao je u nedjelju izraelski ministar obrane Ehud Barak.

"Asadov pad bi bio blagoslov za Bliski Istok", rekao je Barak na konferenciji za novinare u Beču. "Obitelj Asad je osuđena, nitko ne zna što će se kasnije odgoditi", dodao je izraelski ministar.

Iran predsjednika Mahmuda Ahamdinedžada je saveznik Sirije, kao šijitski libanonski Hezbollah, čiji šef Hasan Nasralah daje podršku predsjedniku Asadu od početka pobune u Siriji.

Prema visokoj povjerenici UN za ljudska prava Navi Pillay u represiji u Siriji je poginulo više od 4.000 ljudi od početka pobune u ožujku.

Vezane vijesti

Asad: Rat protiv Sirije vodi se iz inozemstva

Asad: Rat protiv Sirije vodi se iz inozemstva

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad u nedjelju je u govoru pred novim sazivom parlamenta izjavio da se njegova zemlja suočava s ratom koji se vodi iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika