12.12.2011. / 10:59

Autor: Totalsport

Lagane pobjede Ruskinja i Norvežanki

U ponedjeljak se, dakle, igraju preostale utakmice osmine finala. Sastaju se: Hrvatska - Rumunjska, Brazil - Obala Bjelokosti, Francuska - Švedska i Danska - Japan

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU nedjelju su, na Svjetskom prvenstvu rukometašica u Brazilu, odigrane prve četiri utakmice osmine finala gdje prevelikih iznenađenja nije bilo.

Ruskinje su sa 30-19 pobijedile Island, te u četvrtfinalu čekaju boljeg iz ogleda Švedske i Francuske. Za jedan pogodak više su uvjerljivije bile Norvežanke. One su sa 34-22 pobijedile Nizozemsku i potencijalne su suparnice Hrvatskoj u četvrtfinalu. Dakako, Hrvatska u tom slučaju prvo mora pozitivno riješiti utakmicu protiv Rumunjske u ponedjeljak.

Najnapetije je bilo u golijadi Angole i Južne Koreje. Pobjeda Angole od 30-29 je možda malo iznenađenje, dok je Španjolska u tvrdom ogledu sa 23-19 nadvisila Crnu Goru.

U ponedjeljak se, dakle, igraju preostale utakmice osmine finala. Sastaju se: Hrvatska - Rumunjska, Brazil - Obala Bjelokosti, Francuska - Švedska i Danska - Japan.

SP rukometašica, osmina finala:

Rusija - Island 30-19 (15-12)

Angola - Južna Koreja 30-29 (13-13)

Španjolska - Crna Gora 23-19 (11-9)

Norveška - Nizozemska 34-22 (15-11)

Vezane vijesti

Del Bosque: Bilo je teško

Del Bosque: Bilo je teško

Španjolski izbornik Vicente del Bosque je, kao i svi ostali, naznačio da je put njegove momčadi do četvrtfinala bio prilično težak. Prolaz među osam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika