12.12.2011. / 11:02

Autor: Totalsport

NHL: Stopostotni domaćini

U drugoj utakmici večeri New York Rangersi su na svom ledu sa uvjerljivih 6-1 bili bolji od Florida Panthersa

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTek dvije utakmice najjače hokejaške lige svijeta igrane su u noći s nedjelje na ponedjeljak, a u obje su domaćini izlazili kao pobjednici.

Chicago Blackhawksi su na svom ledu slavili protiv San Jose Sharksa s 3-2, ali tek nakon produžetaka. Regularni dio utakmice završio je 2-2, a onda je nakon svega 34 sekunde igre u produžetku Patrick Sharp pospremio u mrežu jedan odbijanac i donio Chicagu četvrtu pobjedu u posljednjih pet susreta.

Blackhawski su bili na rubu gubitka ove utakmice kada su 66 sekundi prije kraja posljednjeg perioda gubili 2-1. Međutim, tada se ukazao Andrew Brunette, u trenutku kada je golman Chicaga već bio povučen s gola i kada je bio uveden dodatan igrač u napad, te je postigao izjednačujući pogodak za produžetak, koji je kako smo već spomenuli otišao na stranu domaćina.

U drugoj utakmici večeri New York Rangersi su na svom ledu sa uvjerljivih 6-1 bili bolji od Florida Panthersa. Igrač utakmice bio je Derek Stepan koji je postigao dva pogotka, te je za jedan i asistirao. Iako su samo noć ranije igrali utakmicu, to se na igračima Rangersa nije ni najmanje osjetilo. Ostvarili su četvrtu pobjedu u posljednjih šest susreta, dok je Floridi ovo drugi uzastopni poraz nakon što su imali seriju od tri pobjede.

NHL liga, nedjelja:

Chicago - San Jose 3-2 (produžetak)

New York Rangers - Florida 6-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika