13.12.2011. / 09:53

Autor: Hina

Čelnici Credo banke pušteni na slobodu

Šestorica uhićenih iz Credo banke koji su osumnjičeni za zlouporabe u gospodarskom poslovanju kasno sinoć pušteni su na slobodu, doznaje se u Državnom odvjetništvu.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŠestorica uhićenih iz Credo banke koji su osumnjičeni za zlouporabe u gospodarskom poslovanju kasno sinoć pušteni su na slobodu, doznaje se u Državnom odvjetništvu.

Istražna sutkinja Ljiljana Stipišić odbila je prijedlog Državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Od sinoć su na slobodi svi koji su bili uhićeni u petak rano ujutro: predsjednik Uprave Credo banke Šime Luketin, članovi Uprave Marko Vuković i Mate Mišić, te vlasnici banke Boris Barač, Mirko Vuković i Vibor Barač. Oni su osumnjičeni za zloporabu službenog položaja i zloporabu u gospodarskom poslovanju u Credo banci čime su napravili materijalnu štetu u iznosu od 250 milijuna kuna.

Njihovo ispitivanje trajalo je cijeli vikend, a po riječima njihovih branitelja, svi su odbacili krivnju za kaznena djela.

Vezane vijesti

Zašto štediše Abacus brokera još nisu dobili svoj novac iz Credo banke?

Zašto štediše Abacus brokera još nisu dobili svoj novac iz Credo banke?

Ni četiri mjeseca nakon što je investicijskom društvu Abacus brokeri blokiran račun, 2000 njegovih klijenata i dalje ne može doći do svog novca.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika