13.12.2011. / 10:56

Autor: Totalsport

Vogel potpisao ugovor s Baselom

Nakon što je Fink sredinom listopada preuzeo vođenje HSV-a, Vogel je dobio priliku u Baselu kao prvi trener na privremenoj bazi, a od ponedjeljka i na stalnoj

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHeiko Vogel, 36-godišnji njemački nogometni stručnjak, potpisao je ugovor prema kojem će biti trener švicarskog prvaka Basela do 2014. godine.

Potpisom ovog ugovora, Vogel prestaje biti ''privremeni trener''. Vogel je od 2009. godine pa sve donedavno djelovao kao pomoćnik svom sunarodnjaku Thorstenu Finku na klupi Basela. Isti dvojac je prethodno surađivao i u Ingolstadtu. Nakon što je Fink sredinom listopada preuzeo vođenje HSV-a, Vogel je dobio priliku u Baselu kao prvi trener na privremenoj bazi, a od ponedjeljka i na stalnoj.

Uprava kluba očito ga je nagradila za odlična postignuća. Otkad je samostalno preuzeo vođenje momčadi, Basel je neporažen u švicarskom prvensvu, u kojem je vodeći na jestvici, sa sedam bodova prednosti pred Luzernom.

Što je još važnije, Vogel je uveo momčad u osminu finala Lige prvaka, po prvi puta u klupskoj povijesti, i to zahvaljujući velikoj pobjedi u zadnjem kolu natjecanja po skupinama protiv Manchester Uniteda s 2-1.

Vezane vijesti

Petrić se u subotu oprašta od hamburške publike

Petrić se u subotu oprašta od hamburške publike

Trener nogometnog Bundesligaša HSV-a Thorsten Fink odlučio je hrvatskom napadaču Mladenu Petriću (31) u subotnjemu domaćem ogledu 33. kola protiv… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika