13.12.2011. / 12:55

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija 'posjetila' USKOK i DORH

"Ili ostavka ili počni građanima vraćati novac koji su im ukrali. Ili se makni odmah ili iskoristi zadnje mjesece mandata za istinsku pravdu. Vrijeme ide, tika taka...", stoji na kraju poruke

Foto: Društvena mreža građana i Građanska akcijaFoto: Društvena mreža građana i Građanska akcijaDruštvena mreža građana i Građanska akcija ne prestaju sa svojim akcijama, iako su izbori prošli. Tako su danas posjetili sjedište DORH-a i USKOK-a i podsjetili ih kako borba protiv korupcije još nije završena.

"Ne možemo, a da ne primjetimo kako si DORH i USKOK ponovno uzimaju malo previše vremena. Tolike godine je Mladen Bajić u finoj simbiozi proveo s Ivom Sanaderom, a mi građani smo bili prisiljeni čekati. A čekamo i sada. Čekamo na presude, čekamo da pronađu i povrate naše ukradene milijune i milijarde. Samo više nemamo strpljenja da gledamo igrice o tome je li Bajićev prijatelj izašao ili će tek izaći iz kaveza. Ili da gledamo farse informatora koji se pitaju odakle cure informacije, a cure još jednom drugu iz stare garde, starog saveza - Ninoslavu Paviću. Bajiću, igre moraju završiti. Ni Pavića više u ladice ne smiješ skrivati, a ni ostale. Nemoj da ih nabrajamo, već i djeca znaju imena. Privedite osumnjičene", poručili su glavnom državnom odvjetniku.

Dodali su kako mu preostaje ili se maknuti ili izvaditi sve te pljačkaše iz ladica.

"Ili ostavka ili počni građanima vraćati novac koji su im ukrali. Ili se makni odmah ili iskoristi zadnje mjesece mandata za istinsku pravdu. Vrijeme ide, tika taka...", stoji na kraju poruke koju su potkrijepili velikim transparentima pred sjedištem USKOK-a.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika